A GDZIE ZNAJDUJĄ SIĘ KUBECZKI W KRAKOWIE CZY W OSTRÓDZIE???
w Krakowie
w takim razie ,aby nie nie wspomagać naszej Poczty Polskiej a AFN proszę o dwa kubeczki po 50,00 czyli razem za stówkę i proszę przekazać je dwóm wolontariszom oddanym zwierzakom jako prezent ode mnie i Jodusi...
proszę napisać co mam wpisać w tytule przelewu i rozumiem ,że wpłata na ogólne konto AFN'u...
pozdrawiam wszystkich ludzi o ciepłych serduszkach ,którzy poświęcają się zwierzakom ...buziaki
_________________ KOCHAM...to takie płytkie, gdy niepoparte czynami.
Pomogła: 3 razy Wiek: 39 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 2516
Wysłany: 2010-06-28, 23:23
blondi-bmw7 napisał/a:
Tweety napisał/a:
blondi-bmw7 napisał/a:
A GDZIE ZNAJDUJĄ SIĘ KUBECZKI W KRAKOWIE CZY W OSTRÓDZIE???
w Krakowie
w takim razie ,aby nie nie wspomagać naszej Poczty Polskiej a AFN proszę o dwa kubeczki po 50,00 czyli razem za stówkę i proszę przekazać je dwóm wolontariszom oddanym zwierzakom jako prezent ode mnie i Jodusi...
proszę napisać co mam wpisać w tytule przelewu i rozumiem ,że wpłata na ogólne konto AFN'u...
pozdrawiam wszystkich ludzi o ciepłych serduszkach ,którzy poświęcają się zwierzakom ...buziaki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum